Politique de Confidentialité

Kogutud isikuandmete kasutamine


Esmakordsel ühenduse loomisel nõustub kasutaja selgesõnaliselt oma isikuandmete töötlemisega töötlemise piires, mis on tingimata vajalik saidi www.toursud.com nõuetekohaseks toimimiseks. 

Ettevõte rakendab kõiki tehnilisi ja organisatsioonilisi meetmeid, mis on vajalikud isikuandmete kaitse austamiseks nii teenuse kujunduse kui ka vaikimisi. Ettevõte kohustub algusest peale piirama töödeldavate Isikuandmete hulka. 

Kui Ettevõte tuvastab Isikuandmete töötlemise kontekstis õiguste rikkumise, teatatakse sellest rikkumisest CNIL-ile ajavahemiku jooksul, mis ei ületa seitsekümmend kaks (72) tundi pärast sellest teada saamist. 

Igast Kasutaja isikuandmete töötlemisega seotud rikkumisest teavitatakse teda e-posti teel ühe (1) kuu jooksul. 

Kumbki pool võtab asjakohased tehnilised ja organisatsioonilised meetmed, et võidelda Isikuandmete loata või ebaseadusliku töötlemise või nende juhusliku kaotamise, hävitamise või riknemise vastu.

Kasutajate isikuandmete kasutamine ja edastamine

Veebisaidi www.toursud.com ja selle teenuste toimimise tagamiseks peab Ettevõte läbi viima kasutajate isikuandmete vajaliku töötlemise. Töödeldud andmeid edastatakse otse järgmiste meetodite kohaselt ja järgmistel eesmärkidel:

  • Rahulolu-uuring;
  • Www.toursud.com saidi külastajate statistika;
  • Saidi www.toursud.com pakutavad funktsioonid;
  • Kasutajate teavitamine nende nõusolekul teenuste kohta sihtotstarbeliste turundus- ja / või sooduspakkumiste kaudu;
  • Võimalike vaidluste lahendamine;
  • Ennetada, avastada ja uurida kõiki potentsiaalselt keelatud ja ebaseaduslikke tegevusi;
  • Järgige oma juriidilisi ja regulatiivseid kohustusi.

Nendel eesmärkidel kogutud isikuandmete edastamine on kohustuslik ja tingimata vajalik saidi www.toursud.com nõuetekohaseks toimimiseks. Vastasel juhul ei saa teenuseid osutada.

Ettevõte võib neid andmeid kasutada ka:

  • kasutaja taotluste töötlemiseks
  • samuti tugevdada ja isikupärastada oma suhtlust, eelkõige infokirjade / e-kirjade kaudu,
  • ja lõpuks platvormi isikupärastamine vastavalt kasutajate eelistustele.

Ettevõte võib pakkuda oma partneritele ka konsolideeritud ja anonüümset statistikat kasutajate kohta, kuid see statistika ei sisalda siiski isikuandmeid.

Neid andmeid võib edastada tehniliste teenuste pakkujatele üksnes teenuste nõuetekohase toimimise eesmärgil või nende erinevatele tarnijatele, näiteks makselahenduste pakkujatele. Kasutaja nõustub, et ettevõte jagab neid puudutavat teavet, et hõlbustada nende saidi www.toursud.com ja teenuste kasutamist.

Kasutaja edastatud isikuandmed hävitatakse hiljemalt kuus (6) kuud pärast konto kustutamist. Ettevõte jätab endale õiguse säilitada teatud andmeid, et õigustada vajadusel lepinguliste või juriidiliste kohustuste täiuslikku täitmist. Selliselt salvestatud andmed piirduvad hädavajalikuga.

Ettevõte ei müü ega rendi isikuandmeid kolmandatele isikutele turunduslikel eesmärkidel ilma Kasutajate selgesõnalise nõusolekuta.

Juurdepääsuõigus, muutmine, vastuseis, teisaldatavus ja kustutamine

Kõigil juhtudel on kasutajal õigus teda puudutavatele isikuandmetele juurde pääseda, neid parandada, neid muuta, vastandada, kaasaskantavus ja kustutada, kirjutades ettevõttele e-posti teel saidil märgitud e-posti aadress, mis näitab tema nime, eesnime, e-posti aadressi ja postiaadressi.

Vastavalt kehtivatele eeskirjadele tuleb kõik taotlused allkirjastada ja neile tuleb lisada kasutaja allkirjaga isikut tõendava dokumendi fotokoopia.

Kasutaja võib oma isikuandmeid hankida avatud ja loetavas vormingus. Õigus kaasaskantavusele piirdub asjaomase kasutaja edastatud andmetega. Seda kohaldatakse Kasutaja eelneva nõusoleku alusel. Ettevõte kohustub taotluse korral ühe (1) kuu jooksul edastama Kasutajale kõik Isikuandmeid koguvad dokumendid, et oleks võimalik rakendada õigust kaasaskantavusele. Andmete taastamisega seotud kulud vastutab taotlust tehes Kasutaja. 

Küpsiste kasutamine

Vastavalt 2013. detsembri 378. aasta CNIL-i arutelule nr 5-2013 teavitab ettevõte lisaks, et küpsised salvestavad teatud teabe, mis on salvestatud kasutaja kõvaketta mällu. Seda teavet kasutatakse vaatajaskonna statistika loomiseks.

Bänneri vormis hoiatusteade küsib Kasutajalt eelnevalt, kas ta soovib küpsiseid aktsepteerida. Need küpsised ei sisalda konfidentsiaalset teavet. 

Kasutajaid, kes lähevad otse otsingumootorist www.toursud.com saidi avalehele või mõnele muule lehele, teavitatakse järgmist:

  • kasutatud küpsiste täpsed eesmärgid;
  • võimalus nendele küpsistele vastu astuda ja seadeid muuta, klõpsates ribal lingil;
  • ja asjaolu, et tema navigeerimise jätkamine tähendab nõusolekut küpsiste hoiustamiseks tema terminalis.

Veebisaidi www.toursud.com kasutajate vaba, teadliku ja ühemõttelise nõusoleku tagamiseks ei kao bänner enne, kui see on jätkanud sirvimist.

Ilma eelneva nõusolekuta küpsiseid ei paigutata ega loeta. 

Infoleht - Infoleht

Sõltuvalt Kasutaja tehtud valikutest võib ta olla uudiskirja (uudiskirja) saaja.

Märgistades selleks ette nähtud ruudu või andes selgesõnaliselt oma nõusoleku selleks, nõustub Kasutaja, et Ettevõte võib saata neile uudiskirja, mis võib sisaldada teavet partnerite pakutavate uute tegevuste kohta. ühiskond. Kasutajatel on võimalus uudiskirjast loobuda, klõpsates selleks ette nähtud lingil, mis on igas uudiskirjas (uudiskirjas).

Minu 10 lemmikkoha nimekiri Languedocis

Saage see kingitus.
Ma saadan teile valiku
minu kümnest Languedoci lemmikkohast.

Et aidata teil Languedocis viibimise ajal õigeid valikuid teha, 
Annan teile nõu iga saidi külastamiseks

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"b39a3":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"b39a3":{"val":"rgb(69, 99, 236)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"b39a3":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"34f05":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"34f05":{"val":"rgb(236, 182, 69)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"34f05":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
JAH, ma tahan saada seda TASUTA KINKI

Kas sulle ei meeldi rämpspost? Mina ka mitte ! Teie e-posti aadressi ei edastata ega müüda kunagi kellelegi. 
Teie e-post võimaldab mul saata teile oma tervituskingi ja seejärel oma tulevase nõuande.
Tellimuse tühistamiseks on minu sõnumite allservas näha tellimuse tühistamise link.

>